Uptime Group

ICT DIFFERENTLY

  

Uptime Group is een divers netwerk van gedreven IT-bedrijven met in totaal 390 werknemers die samen meer dan 1732 jaar ervaring in de IT-sector bundelen. Elk bedrijf ontplooit zich in zijn eigen vakgebied en kan altijd terugvallen op de expertise van de groep. Zo slaagt Uptime Group erin het single point of contact te zijn voor al uw vragen, problemen en projecten.

Een essentieel kenmerk van onze aanpak is dat we door onze uitgebreide kennis ook steeds de totale oplossing voor ogen houden. We zijn trots op de nichekennis die onze diverse experts hebben opgebouwd, maar we maken echt het verschil in de manier waarop we die uiteenlopende kennis samenbrengen om complexe interacties tussen systemen te optimaliseren.

In 2001 werd Uptime Group opgericht als een deel van de Cronos Group, en sindsdien legt Uptime Group zich toe op projectgerichte integratie, managed services, consultancy en opleidingen. Tot onze klanten behoren enkele van de grootste bedrijven in België, maar ook overheden en KMO’s. Langetermijnrelaties staan daarbij centraal. Wij adviseren u over hoe uw ideale to be-architectuur eruitziet, helpen u bij de implementatie en ondersteunen u nadien met diensten zoals support, monitoring en security. Daarbij hechten we veel belang aan goede afspraken en het correcte beheer van onze opdrachten.

Door toewijding, samenwerking en een drang om de hoogst haalbare bekwaamheid te verwerven in elk vakgebied, blijft Uptime Group groeien en verbreden. Elk jaar opnieuw.

“Wij zijn een enthousiast team van ervaren specialisten dat u van geavanceerde infrastructuuroplossingen van A tot Z voorziet.”
   
We zijn ervan overtuigd dat de toewijding en de ervaring van onze consultants de belangrijkste toegevoegde waarde is die Uptime Group aan haar klanten biedt. We zijn een kennisbedrijf dat in verschillende vormen haar know how gebruikt en altijd gedreven wordt door de passie voor technologie en het engagement naar klantentevredenheid.

Voor elke klant zoeken we een optimale oplossing die de complexe balans van behoeften maximaal beantwoordt. Vaak werken we een samengestelde oplossing uit, die alle aspecten over de volledige levenscyclus van een project afdekt. Zo kunnen onze klanten zich volledig concentreren op hun business. De complexiteit van de steeds voortschrijdende technologie, de diepe integratie van elkaar beïnvloedende systemen en de uitdaging om dat stabiel, performant en betaalbaar te houden nemen wij graag voor onze rekening.

Uptime Group gaat nooit uit van een standaardmodel dat we iedereen opdringen, maar we leveren steeds een aangepast voorstel waarmee we ons onderscheiden.

3 Headed Giant

The 3 Headed Giant biedt innovatieve oplossingen aan die u helpen bij het organiseren en beheren van uw IT-diensten, met aandacht voor drie punten: people, process en product. 3 Headed Giant zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten, dat uw workflow efficiënt en vlot verloopt, en dat uw IT-medewerkers over de juiste tools beschikken om hun werk te doen.

Arxus

Arxus is een cloudservice provider die cloud services aanbiedt voor direct gebruik of voor reselling. Door hun eigen DataCenter in België en een brede specialisatie in onder andere Azure, kan Arxus zowel private, public en hybrid cloud oplossingen aanbieden.

Auxility

Auxility is opgericht met als doel om eindgebruikers ondersteuning te leveren op zo’n manier dat de eindgebruiker een positieve beleving (user experience) heeft van bij het eerste contact tot het afhandelen van de vraag/incident van de gebruiker.

Continu-IT

Continu-IT is gespecialiseerd in monitoring, van het infrastructuurniveau tot applicaties en end users. Continu-IT biedt monitoring services aan tegen een vast tarief per maand (MaaS), maar is ook bereikbaar voor advies, training, consultancy op maat, installatie, hosting en analyse van uw huidige IT-omgeving.

Datadvise

DATADVISE est née de l’envie d’offrir des services de consultance qualitatifs et dans l’ère du temps, qui évoluent avec leur environnement ainsi qu’avec le cadre législatif et technologique.

Nos services

✓    Combinent qualité et efficacité tout en conservant une proximité indispensable avec nos clients

✓    Apportent des solutions pragmatiques et pondérées

✓    Réunissent les intérêts corporatifs/institutionnels, la bonne gouvernance, la conformité réglementaire et la protection des droits de l’homme

DC2B

DC2B is gespecialiseerd in bekabeling, stroom, koeling, racks, enclosures en actieve componenten, maar ook in brandveiligheid en verhoogde vloeren. Kortom, alles wat nodig is bij de bouw, renovatie, uitbreiding of verhuis van een datacenter of serverroom. DC2B begeleidt en ondersteunt datacenterprojecten van A tot Z en is ook beschikbaar voor een audit van uw huidige infrastructuur.

ePact

ePact streeft ernaar hun klanten de wendbaarheid, schaalbaarheid en eenvoud van virtualisatie te bieden. ePact zet zich in om alle resten van traditionele infrastructuur te vervangen door VM-centric software-defined oplossingen, on premise. Flexibel, veilig, futureproof en met het gebruiksgemak van end-user computing.

E-Square

E-square is de centrale “marketplace” binnen de groep met een 100% focus op het aanbieden van volledige business oplossingen. Voorbeelden zijn onder andere de integratie van de Microsoft Azure Stack, Pivotal Greenplum Open Source Datawarehousing, SAP HANA, Hadoop Big Data en Industrie 4.0/IoT

Exitas

Exitas bouwt en beheert betrouwbare dataomgevingen met beschikbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid in het achterhoofd. Naast DBA services biedt Exitas ook public & private cloud solutions, performance tuning, training en licentieadvies aan.

Hestia Group

Hestia Group is een netwerk van expertbedrijven die IT maintenance & support services aanbieden. U kunt bij Hestia Groep terecht voor infrastructuur management, monitoring, database management, service management en application management. Afhankelijk van uw noden worden één of meerdere van deze specialisaties aangesproken en gebundeld in een transparante Service Level Agreement.

ICTinus

ICTinus is als Solution Integration Architect gespecialiseerd in moderne, schaalbare infrastructuur, virtualisatie, cloud-based services, unified communication en de modern workplace. Samen met u tekent ICTinus het optimale traject uit voor uw omgeving, en stelt u een ICTinus engineer ter beschikking als u die nodig hebt.

Infution

Infution is een multi-vendor integrator gespecialiseerd in het opzetten van Hybrid IT omgevingen. Naargelang de node bij de klant bieden wij oplossingen aan op basis van HPE, Lenovo & IBM voor zowel traditioneel, converged als Hyper-Converged omgevingen.

Interligo

Networking is de basis en het vertrekpunt voor alles wat Interligo doet. Vanuit het perspectief van Routing en Switching biedt Interligo intelligente oplossingen aan op het vlak van Security, User access, wifi, datacenters, unified communications en the internet of everything.

Monin

Als u uw databaseomgeving wilt laten opzetten, uitbouwen, vervangen, monitoren en/of onderhouden, dan staat Monin u bij met enkele transparante mogelijkheden. Monin buigt zich over de hele database lifecycle van uw omgeving en kan uw eigen database team vervangen of aanvullen bij een bepaald project of gedurende een bepaalde periode.

Neoria

Neoria specialiseert zich in de opslag, het beheer en de bescherming van data. Daarnaast kunt u ook op Neoria rekenen voor tal van diensten om uw database-omgeving te ondersteunen en uit te bouwen; van vendor support services tot lifecycle management, residency en managed services.

Shiftz

Werknemers veilig en gebruiksvriendelijk laten werken, waar en wanneer het hen past, op elk apparaat. Dat is waar Shiftz naar streeft. Een digitale werkplek installeren, draaiend en up-to-date houden, kan bij Shiftz tegen een vaste kost per maand.

Smartify

Smartify beheert, onderhoudt en bevoorraadt uw hele printerfleet op basis van één meerjarencontract. Zo drukt u de kosten van uw prints en wint u kostbare tijd. Smartify zorgt ervoor dat u zorgeloos kan printen, en blijven printen. Daarnaast kunt u op Smartify rekenen voor intelligente oplossingen voor het veilig beheren van documenten en het optimaliseren van uw workflows.

Smart-Time

Smart-Time is een professionele helpdesk die van A tot Z kan instaan voor de IT-ondersteuning van je kmo. Of het nu gaat over het uitkiezen, installeren, onderhouden, monitoren of herstellen van uw IT-omgeving, Smart-Time staat u bij met professionele hulp op maat, en met een persoonlijke aanpak.

Thru

Met Thru trachten we de klassieke aanpak voor het beheer en uitbouw van uw netwerk te doorbreken. De traditionele aanpak richt zich op het verkopen van materialen en producten eerder dan u een gehele oplossing te bezorgen voor uw netwerkproblemen. Uw netwerk is geen eenmalige investering en dient grondig beheerd te worden van dag tot dag. Wij geloven erin dat met onze focus op het leveren van een doorlopende service, we veel van de klassieke netwerkproblemen kunnen vermijden.

U-Vision

U-Vision stelt u ervaren projectmanagers ter beschikking om uw IT-projecten van A tot Z te leiden en op te volgen. Deze consultants verzorgen de planning en alignering van alle infrastruuctuurprojecten, zodat u snel kan rekenen op een veilige, performante IT-omgeving.

 

Zebanza

Als een onafhankelijke leverancier van ICT-beheerservices in België, leveren we organisaties de technologie, de mensen en de processen om hun beoogde ICT-infrastructuur met Open Source Software te bouwen. We ontwerpen, implementeren en beheren oplossingen op het gehele technologische gebied, van hardware- en softwareprojecten tot op maat gemaakte all-in oplossingen. Zebanza wordt de Belgische marktleider voor Open Source Database Platforms en is van plan zowel in expertise als in Open Source-oplossingen te groeien.