• Wanneer
  • Waar @Uptime Group Get directions
  • Type
    Event
  • Vrije plaatsen
    15

Om het met de woorden van Henk Uyttenhove himself te zeggen: “We bouwen een brug tussen 2 werelden met verschillende belangen.” Aangezien we van verschillende entiteiten 1 geheel willen maken, gaan we zien dat OT en IT naar de toekomst toe samensmelten. In de tussentijd is het essentieel dat men beide combineert om het ultieme doel te bereiken: een veilig en productief internet.

Automatisatie van de productieprocessen in bedrijven en het bewaken van infrastructuur in steden is een realiteit.  Hiervoor worden verschillende types sensoren gebruikt.  Het netwerk van die sensoren wordt ook het ‘Internet of Things’ (IoT) genoemd. De opkomst van IoT levert verschillende nieuwe uitdagingen, zoals het verwerken van de enorme hoeveelheid informatie (Edge Compute), het koppelen aan de bedrijfssystemen voor analyse (Big Data/Data Analytics) en het toepassen van Artificiële Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) voor predictieve acties.

Deze sessie heeft als doel de voordelen, uitdagingen en mogelijkheden van deze nieuwe technology (r)evolutie voor jou in kaart te brengen.

Schrijf u in voor dit event

Adres

Uptime Group
Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem
België