• Wanneer
  • Waar @Cronos Leuven Get directions
  • Type
    hands-on workshop
  • Vrije plaatsen
    12

Ansible is een open source configuratie, implementatie- en orkestratie software. Het is in veel opzichten uniek in vergelijking met andere managementtools. Als doel wilt Ansible een grote productiviteitswinst behalen voor een arsenaal aan automatiseringsuitdagingen. Tevens is het ook een meer productieve vervanging van vele kernmogelijkheden in andere automatiseringsoplossingen.

Ansible probeert belangrijke IT-uitdagingen op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn duidelijke orkestratie van complexe, meerlaagse workflows en het naadloos verenigen van de configuratie van besturingssystemen en toepassingssoftware onder 1 banner.

Dat klinkt misschien als een saaie beschrijving, maar als je het ons vraagt, is Ansible het beste in automatisering en als je ons niet gelooft, kom dan naar deze workshop en ontdek het!

Deze workshop is een introductie tot Ansible. We zullen stap-voor-stap de setup automatiseren van een kleine omgeving. Tijdens deze workshop zullen de aanwezigen de basis leren van het Ansible concept, de best practises en begrijpen wat er onder de motor zit.

Schrijf u in voor dit event

Agenda

09:00
Welcome and setup
10:00
Ansible core
11:00
Coffee break
11:20
Anisble tower
13:00
Lunch

Adres

Cronos Leuven
Gaston Geenslaan 11 B4
3000 Leuven
België