• Wanneer
  • Waar @Uptime Group Get directions
  • Type
    Event
  • Vrije plaatsen
    15

Een snel veranderende wereld gaat gepaard met een snel veranderende IT-oplossing. Daarom is het essentieel belang dat er digitale vrijheid wordt gecreëerd en dat oplossingen flexibel en schaalbaar zijn. Vanuit het standpunt van de klant gaan we op zoek naar de juiste manier om zijn noden te bevredigen. We gaan uit van het principe dat samenwerken en luisteren de keys tot succes zijn, dus zien we jullie eerder als ‘partners’ en niet als ‘klanten’.

Het vereenvoudigen van het onderhoud, de versie en de beveiliging van software is waar we voor staan. Deskly koppelt werknemers los van hun vast toestel en creëert digitale vrijheid. Dit komt de efficiëntie en de productiviteit van je organisatie ten goede zonder in te boeten op vlak van security en privacy.

We starten de dag met een korte seminarie waarin we digitale vrijheid kaderen en uitleggen wat onze manier van aanpak is. Na de middag zorgen we voor een ‘ideation’ waarin we de business kant aan de tech kant koppelen. In deze korte workspace study kaart jij jouw probleem aan, zitten we samen en bespreken we mogelijke oplossingen.

Schrijf u in voor dit event

Adres

Uptime Group
Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem
België