Netwerkbeveiliging

Het beschermen van het IT-netwerk van uw bedrijf is cruciaal als u een opening naar virussen, hackers en andere ongewenste bezoekers wilt vermijden. Het begint allemaal met netwerktoegang. Verbindingen die buiten de grenzen van uw netwerk worden gemaakt, moeten worden gecontroleerd en indien nodig gecodeerd. Bovendien is een grondige gatewaycontrole om uw internet- en e-mailverkeer te beschermen verplicht. Uptime Group kan zelfs verder gaan dan alleen de gateway, omdat we oplossingen bieden voor beveiligingsbedreigingen en analyses binnen uw netwerk, ongeacht uw firewalloplossing.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Firewalls

  

Beveiligde verbindingen

  

Gateway control

  

Netwerk analytics

  

Encryptie

Weet je zeker dat je nog niet bent gehackt? Veel bedrijven weten zelfs niet dat hun gegevens vrij rondlopen. Zelfs als uw netwerk, endpoints en mobiele apparaten worden beschermd door de beste beveiligingstechnologie en het beste beleid dat u zich kunt voorstellen, moet u nog steeds een extra beschermingslaag voor uw bedrijfsgegevens maken. Hackers en virussen zijn niet uw enige zorg, uw eigen werknemers vormen minstens een even grote bedreiging als het gaat om gegevensverlies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

GDPR compliant

  

Beheersbare schijfversleuteling en bestandsencryptie

  

Paswoorden & certificaten

  

Mobile

Smartphones, tablets, smart watches en andere slimme apparaten: op internet kan vrijwel elk apparaat online gaan en verbinding maken met andere systemen. Daarom moet u de veiligheid van uw mobiele omgeving nooit verwaarlozen.

Bij Uptime Group bieden we de beste technologie aan voor het beheren en veveiligen van elk mobiel of smart-apparaat. U heeft altijd de controle over uw mobiele omgeving en draadloos netwerk, ongeacht of uw gebruikers verbinding maken met 3G, 4G, 5G of WiFi.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Houdt de controle over uw mobiele toestellen, data en locatie

  

Beveiligde connecties voor uw bezoekers en oncontroleerbare toestellen

  

Beveilig draadloze connecties

  

Endpoint

Pc's, laptops en andere apparaten zijn niet beperkt tot uw bedrijfsnetwerk: uw medewerkers zijn onderweg, werken thuis of op locatie bij de klant. Hoe kunt u controle houden over al uw eindpunten, zelfs als ze zich niet fysiek in uw netwerk bevinden?

Eindpuntbeveiliging is de beveiligingscontstructie die u nodig hebt voor gebruikers buiten uw netwerk, niet beschermd door een firewall. Uptime Group kan overal, altijd en in een gecentraliseerde omgeving een oplossing bieden voor internet, e-mail en andere beveiliging of beleid.

Bovendien kan Uptime Group u hulpmiddelen en training bieden om gebruikersbewustzijn te creëren. Eindgebruikers zijn vaak de grootste bedreiging voor de beveiliging, gebruikerseducatie zal u helpen menselijke fouten te voorkomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Houdt controle over al uw eindpunten, overal en altijd

  

Gedecentraliseerd gebruik, gecentraliseerd loggen en beheer

  

De menselijke factor: voortdurend blijven leren is essentieel