Unlocking the Edge

Elke industrie, elk systeem, elk proces.

IoT is voor iedereen beschikbaar. In plaats van data elke maal apart te bekijken en vaak te laat conclusies te trekken, zorgt IoT ervoor dat data geconsolideerd kan worden. Dit biedt de mogelijkheid om ongekende niveaus van productie en efficiënte te bereiken.

Ons aanbod fungeert als een kanaal tussen sensoren en andere IoT-apparaten aan de rand van het netwerk en de applicatielaag. Wij doen dit om uw bedrijf meer te automatiseren en efficiënt te maken, middelen beter op afstand te beheren en gegevens effectiever te analyseren.

Een integratie van uw bestaande MES, ERP en business analytics is dus mogelijk. Dit komt de visualisatie van uw IoT ten goede. Vergelijken, filteren en normaliseren van processen zal ervoor zorgen dat u trends kan spotten in het gedrag van uw systemen.

De verandering is gelegen in de mogelijkheid voor een organisatie om realtime inzichten te krijgen door digitalisering. We don't talk, we act. Bent u klaar om kernproblemen op te lossen en tegelijkertijd opnieuw te focussen op uw core business? Bent u klaar om geoptimaliseerde niveaus van productie en efficiëntie te bereiken? Bent u klaar om met nieuwe manieren, bedrijfsgerichte zaken performant te maken? dan bent u op de juiste plek.

Voordelen

Evolueer mee

We veranderen uw business niet, we veranderen de manier waarop u aan business doet.

IoT Platform

Geen “rip & replace” in uw omgeving. Wij bieden een oplossing die bovenop uw bestaande systemen uitgerold worden. Daarnaast biedt ons platform de mogelijkheid om alle bestaande informatie silo’s aan elkaar te koppelen.

Security

Security is key, zeker in een IoT omgeving. Ons platform volgt dan ook het concept van "security by design”.

Framework

Onze technologie laat toe dat bedrijven een digitaal overzicht van hun gehele organisatie kunnen maken, inclusief oude en nieuwe technologie, apparatuur en processen, en inzicht verkrijgen uit de gegevens die hun verbonden 'dingen' genereren.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Digitale Transformatie Strategie

Tijd om te innoveren, maar je weet niet hoe. Je weet wat je wilt bijsturen in je productieproces, maar je hebt nog geen plan van aanpak. Samen stellen we een digitaal innovatietraject op dat best bij jouw bedrijf aansluit.

Roadmap

Roadmap & pilot

Onze aanpak en onze oplossing stelt ons in staat om op een korte tijd een piloot omgeving te bouwen die inzichten verschaft op de mogelijkheden.

Customer

Maatwerk

Laat u adviseren door Uptime Group voor Internet of Things oplossingen op maat van uw onderneming.

Tijdswinst

Bespaar kostbare tijd door processen en gebeurtenissen inzichtelijker te maken.